Zpět

Párty tip na týden 1.10. - 6.10.



Hurá, sláva, prohibice je u konce a kdo chce, může se vrátit ke svým oblíbeným panákům a míchaným drinkům. Pevně věříme, že povinná likvidace veškerého otevřeného alkoholu nebude likvidační pro naše milé bary, klubíky a kalící podniky všeho druhu!

Pondělí

V pondělí je prvního a začít nový měsíc můžete třeba tradičně na Free Mondays v Roxy, kde bude tentokrát hrát djs Ark, Peacemaker a Schade. Další pondělní klasickou jsou Los Tekkenos v Crossu, toto pondělí zde můžete tančit na djs z Ala Crew a Stevie Weenie. A do třetice všeho dobrého vám poradíme, abyste zašli na drumandbass na brněnskou Flédu, zdejší Free DNB Mondays patří také mezi pondělní klasiky.

Úterý

V úterý můžete zajít na pravidelnou party La Musique Divine s italským dýdžejem Chrisem 93, která se koná v klubu Duplex na Václavském náměstí. Tančit na house můžete v klubu Zlatý strom, kde se koná Coctail Clubbing Night s dýdžejem Wizzardem, vstup se neplatí. Brno bude ve znamení studentských party. Konat se zde bude na Flédě jednak party Ebrieta, což je přivítací akce pro mediky a právníky. Hrát budou Schafff, DJ Mehdi, DJ Fake Maye, DJ Maxx, a DJ Heavy Hev. Stavaři to pro změnu rozjedou na Favále na Welcome party fast.

Středa

Ve středu můžete vyrazit na drumandbass do klubu, kde se hraje v Praze asi nejčastěji - jde pochopitelně o žižkovský Matrix, kde se koná DNB WEDnesday. Do Retra zajděte na akci Dance Rádio a DJ Roberto. Dubstep se bude hrát v Chapeau Rouge, dýdžej Hlava bude mixovat na akci Dubstep Wednesday. Na brněnské Flédě pokračují akce, které vítají nový semestr. Tentokrát jde o party Kolaudačka ELF Masarykovy univerzity, hrát se bude na dvou stage a bude to jistě veliké!

Čtvrtek

Ve čtvrtek je už víkend blízko, co se jít třeba podívat na Bukanýra? Pokud bude  pěkné počasí, můžete posedět i na horní palubě! Koná se zde akce The neverfalling stars s dýdžejem Wegou. DJ Rockstar bude hrát ve čtvrtek v Duplexu, takže se na akci Circle Stars můžete těšit na nefalšovaný hiphop! V klubu le Mirage na Újezdě bude úřadovat dýdžej Kyllia, konat se bude akce Thursday Breakz. Underground Dance Night se vstupem pro dívky zdarma pořádá Zlatý strom.

Pátek

V pátek vás pozveme do Atomového krytu, tedy do klubu Cover Place, kde pořádá dýdžej Ketan Retrospection!! Night, a to v novém a s mnoha překvapeními! Osvědčená dvojka Hiffi & Jacob roztančí v pátek zcela jistě klub Chapeau Rouge. Party M3  čili My Friday, My Mecca, My Club přináší do klubu Mecca samé zajímavé dýdžeje, desky roztočí Bidlo, Brian, Orbith a Carl Lope. Bassmania Party se bude konat v klubu Paluba v Soběslavi. Party Gat Electra ve znojemském klubu GoGo bude tentokrát hostit dýdžeje Loutku. Chris Sadler hraje tento pátek v hradeckém klubu Event. Invasion Dubstep tedy akce plná dubstepu se bude konat na Flédě.

Sobota

Sobota je tady a s ní také pozvánka do Sasazu na Prague Never Sleeps. Hrají DJ RITA , DJ Rodion Nikitin, DJ Josh a DJ Justice Vendetta. Mecca tento den potěší fanoušky Michaela Buriana, neboť právě on tento den bude vybírat tracky a správně je míchat na Mecca Stars. Dubstep se bude hrát v klubu HooDoo, kde se koná MethLab 1st Birthday. Klub Bažina na Praze 4 tento den vábí fanoušky drumandbassu na akci Drum'n'Bass Jam, hrají DJs VirCZ & Mc Binja, Reborn, Boo Boo & Mc Pepper a Any. V klubu Experiment v Hradci Králové se uskuteční akce, kterou s klubem pořádá Pekelnej bar - 6/10 UK UNDERGROUND - FREAKY BEHAVIOUR & PAT BEDEAU.

Neděle

Neděle je přesně ten správný den pro návštěvu Divadelního baru a malé Scény Paláce Akropolis, kde se budou hrát Sunday Dubwise a Pro Sound system.

Připravila: mia

Poslední komentáře