Zpět

Párty tip na týden 1.4. - 7.4.



Příští týden teploty sice stále budou simulovat zimu, ale v klubech to žije! Těšit se můžeme hned na několik zahraničních hostů. Přijede Sasha, Sebastian Leger a optimistické housové duo Milk a Sugar! Takže přečkejte těch pár posledních zimních dnů a věřte nám, že brzo brzičko jsou tady dvacetistupňové teploty, zahrádky a první open airy!

Pondělí

Po pondělní pomlázce můžete vyrazit například do klubu Duplex na Circle Stars, zahraje vám DJ Rockstar, který mimochodem jede turné s Pražským Výběrem! Podobně naladěnou party můžete navštívit v klubu Chapeau Rouge - Czech funk. A v Brně na Flédě stále jedou DNB Free Mondays, tentokrát zahrají Mushka, Hrrnec, Witt a další.

Úterý

V úterý bude po dlouhé době koncertovat v Lucerna Music Baru "buránek" Xaviér Baumaxa, který si prý připravil zcela novou šou, takže to běžte určitě zčekovat! Anebo, pokud se budete chtít vrtět do rytmu s drinkem v ruce, zajděte do Chapeau Rouge na Dance or Die, kde zahraje Rockstar a LuMichell. Případně, pokud budete mít náladu na prima posezení vedle hrajícího dýdžeje, stavte se v Abstraktu na Zlaté třetře.

Středa

Ve středu se v Roxy uskuteční zajímavý a pěkně živelný koncert - svou show zde předvedou Foreign Begars! Radost FX nabídne Mystic Lounge s DJem TonyM. Klub La Mafia v centru Prahy vám umožní tančit na DJ Poetu na Get Fresh. Tancovat se bude na směs funku a hiphopu. Cross vás přivítá na akci Reggaerenerace s Dub Artillery. Brněnský klub Two faces pořádá party nejenom pro studenty práv a ekonomie - na party Freshmen zahraje DJ Las.

Čtvrtek

Ve čtvrtek vystoupí v Roxy u nás tolik populární IAmX. Radost FX opět pořádá FX Bounce s podtitulem From Sudan to Prague, takže zde zahraje Koogee jako host. V klubu Chapeau Rouge se koná party s DJs pražského Rádia 1, své hity spustí strýček Míša. Pokud budete mít chuť na pravý český hip hop, zajděte do plzeňského klubu AndělCafe, kde budou koncertovat PSH.

Pátek

V pátek přijíždí do pražského Sasazu veselá dvojka Milk&Sugar. Na party Feelings můžete zajít do klubu Duplex, zazpívá také JD Davis. Na MeccaStars tentokrát v klubu Mecca vystoupí Alex Kenji. Pokud si chcete skvěle zatancovat a navíc udělat něco pro dobrou věc, jděte jistě do Cover Place, tedy atomového krytu, kde se koná party Rescue Animals - můžete pomoci útulkům pro opuštěná zvířata. V klubu Yes! bude desky pouštět Sebastian Leger.Liberecký klub Experiment pořádá party Be Fresh, své sety předvede plno dýdžejů - třeba Snoofy, Tokátko a Taada. Dance Party pořádá hradecký klub Axor. Staré Lázně v Kolíně v sobotu zvou na Digital Love, párty s prima housíkem. Music bar Týt nabízí party Drumotheque s BabeLN. Ektor a Wich se předvedou v Music Hall Hobe.

Sobota

Sobota přinese toužebně očekávaného Sashu, hraje v Roxy! Cover Place bude v sobotu patřit trance - koná se zde Dream Factory s DJkou Naimou z Rakouska. Klub Jags pořádá party Black and dance music s DJ Erikem.  Dance klub Kongo v Letohradě vás zce na Půlnoční party s DJ Alexxem. Klub XMas v Karviné nabízí hity z oboru Dance/ Funky/ House/ Disco/ RNB. Klub Pantheon připravil party Deluxe Techno Nights. Svým našláplým setem vás potěší třeba Orbith. MusicLand ve Zlíně pořádá Digital Love party s DJ Ergee a Sukowach.

Neděle

V neděli je tradičně nabídka poněkud omezena, ale přesto jsou místa, kam je možné vyrazit za tancem, jako například Chapeau Rouge, kde se koná Duty Electro. Hraje EdBass, a to electro.

Připravila: mia

Poslední komentáře