Zpět

Párty tip na týden 28.1. - 3.2.



Tou největší akcí, která nás příští týden čeká, je Noc hrdinů, neboli Night of Heroes s mnoha hvězdami v čele s Armandem van Heldenem. Pěkně se rozjel také VIP klub ve Špindlu, kde vás tento týden čeká house i hip hop. A i menší klubíky nezahálejí, takže pokud vás nesklátila chřipka, tak pojďte vybírat, kam vyrazíte!

Pondělí

V pondělí vám doporučíme Lucerna Music Bar, kde se koná zakončení japonského festivalo Eiga - Sai. Party to bude velmi zajímavá, uslyšíte jak staré japonské nástroje, tak nejmodernější elektroniku! Do klubu Cross zavítali na tradiční pondělní pařbu Los Tekkenos DJs ze soundsystému NSK. Roxy pořádá Free Mondays, tentokrát s hochy z Nightpunk, Lucasem Hulanem a Lumierrem. V Brně zajděte třeba výuku salsy Noche Latina do klubu Mersey. Olomouc láká studenty ve zkouškovém na Student Parties v klubu 15 minut.

Úterý

V úterý zazní v klubu Chapeau Rouge rnb a urban rytmy - zahraje je Djka Lu Michell na party Dance or Die. Klub Pekelnej Bar pořádá párty Techno Tunes s DJs LammyCZ a Shimita. Klub Alibi přivítá DJ Mefixe z Písku. Hudební mišmaš bude znít v klubu K2 v Českých Budějovicích. Máte rádi spíše alternativní tvorbu a běžné diskotéky jsou pro vás utrpením? Zajděte do klubu Had v Liberci. Na akci Duck the Mainstreem budou znít songy třeba do N.O.H.A, nebo Prodigy.

Středa

Jste fanoušci seriálu HYMIM aneb Jak jsem poznal vaši matku? Pak naklusejte do klubu Friends, kde se koná party pro milovníky tohoto seriálu. Klub Matrix ve středu tradičně rozjíždí Bass dubz party. Klub Akropolis pořádá zajímavý koncert - zahrají jedna Yppah ze Států, ale také naši bratři Orffové. Pokud budete brázdit sjezdovky ve Špindlu a okolí, večer můžete zavítat do VIP klubu na Tommyho Rogerse. Zlínský klub GoGo nabídne FunGes Mixes a DJ Funga, hrajícího dnb, dubstep a podobné rytmy.

Čtvrtek

Ve čtvrtek se rozdává vysvědčení, pakliže jej obdržíte i vy, můžete vyrazit slavit - nabídek je poměrně dost! Roxy pořádá Enjoy House s DJ Fatty M. V Radosti opět proběhne FX Bounce, tentokrát s DJ Koogeem ze Súdánu jako hostem. Jedná se pochopitelně o známý večírek v rytmu hip hopu, rnb a urban. I klub s nejkrásnější terasou - Duplex potěší milovníky hip hopu - koná se zde Circle Stars s DJ Rockstarem. V klubu Akropolis zahraje jeden z nejdéle hrajících DJs u nás - DJ Spejbl. Do plzeňského klubu PH+ můžete vyrazit na Oldies but goldies párty. Školáci mají pololetní prázdniny a druhý den volno, takže pokud splňují věkovou hranici, mohou vyrazit do klubu. Třeba na Holiday Party v olomouckém klubu 15 minut, nebo Pololetní Saigon party v A Clubu Slavičín.

Pátek

Fanoušci dnb to mají v pátek v Praze jasné - půjdou do Roxy na Shadowbox s Technimatic. Do Radosti můžete vyrazit na oslavy 11. narozenin Lollypopu - svobodné a gayům přátelské party. Mecca pořádá party nejen pro ženy - Ladies Night je ovšem oficiální afterparty pro mistrovství světa v pánském striptýzu! Brněnská Fléda tento pátek potěší nejenom brněnské fanoušky dnb - na Break4Beats přijedou zahrát Brookes Brothers! Liberecký klub Experiment bude hostit pražského DJ Belu En. VIP klub ve Špindlu to tentokrát rozjede v hip hopu a přivítá Majka Spirita. Máte rádi hitmakery Dada Life? Ub Club v Rousínově si připravil večer Dada Life Party, kdy budou znít pouze jejich hitovky. V českobudějovickém klubu Fabrika se bude slavit - koná se zde Mega B-day party, na které zahrají LazySundays, Brock a Slambitch, znít bude vše kolem hip hopu.

Sobota

Sobota přináší velkou Night of Heroes s Armandem van Heldenem a dalšího ikonami, koná se v Průmyslovém paláci. Klub Ateliér pořádá Calling, hraje Martez Ortega. Velká noc v rytmu hip hopu proběhne v Sasazu - klub nabízí party Lose control. Chcete si užít ještě klub Toaster, než definitivně zavře své brány? Zajděte na Trance Waves s Michaelem C. Pokud se chcete na party vyřádit také jako sportovci, jděte do Meet Factory. Na party Poxxoxo Wedding si můžete půjčit brusle a kroužit po klubu za rytmů dvou dýdžejek, tentokrát ale se svatebním dress codem! Klub Pohoda v Sedlčanech vás uvítá na Reggae Night s Cocomanem a Missy M. Klub U Turn v Mladé Boleslavi pořádá Tekno party.

Neděle

V neděli si můžete udělat radost třeba v klubu Le Mirage. DJs sice v neděli nehrají, ale dobrá hudba jistě znít bude. A k tomu si můžete dát koktejly za speciální ceny!

Připravila: mia

Poslední komentáře