Zpět

Párty tip na týden 28.10. - 3.10.



Po skvělém konci října tady máme podzim se vším všudy. Ale nevěšte hlavu, kluby fungují na plné obrátky! Takže můžete třeba zajít do slibně se rozvíjejícího se Stormu na Counterstrike, nebo na oslavu Halloweenu všude možně. A z voleb nebuďte smutní, tančit se bude prostě vždycky!

Pondělí

Pondělí je sváteční, takže můžete po pro kaleném prodlouženém víkendu zajít třeba do Chapeau Rouge na Tetro a DJ SaidFunkyPeanut. Roxy po prodělaných narozkách opět zve na Free Mondays, na kterých bude hrát třeba Enrico. V brněnském klubu Livingstone club  bude úřadovat DJ Wonka. V olomouckém klubu 15 Minut se koná Erasmus party Půjdeme na jedno?

Úterý

V úterý se koná skvělá narozeninová party skupiny Švihadlo, také máte rádi zelený list? Pak zajděte do Lucerna Music Baru! V klubu Cross se pořádá party Hudi lidi a electro house techno, asi tušíte, co očekávat! Klub Viadukt v Liberci láká na kapelu Dymytri. Na party Cemetery Horrod Night, která je předzvěstí oslavy Halloweenu, můžete zajít do hradeckého Level Music Clubu.

Středa

Ve středu se skoro láme měsíc a vy můžete vyrazit třeba do klubu Phenomen  na DJ Peer van der N. Případně do klubu Duplex na Free Wednesdays, kde se vstup neplatí. Zajímavá kapela Kittchen maskovaného kuchaře vystoupí v kině Aero. Křtít se bude také videoklip. Retro Music Hall  bude patřit trojce dýdžejů Laffayette & David Cross & Sweder. Vstup je zdarma. Pardubický Žlutý pes vás přivítá na party Laminate, kde se hraje drumandbass.

Čtvrtek

Chcete oslavit Halloween? Co třeba s DJ Cubou v brněnském Livingstone clubu . Anebo na Halloween party v Level Music Club v Hradci Králové. V rámci Euroconnection bude v pražském klubu Akropolis vystupovat známí italský hudebník a přívrženec nu-jazzu Nicola Conte. 360º Lounge Bar nabízí party Fusion no confusion, kde zahraje DJ N´zym house.

Pátek

V Praze můžete zapařit na junglu v klubu Storm, zahraje již avizovaný Counterstrike! Dále vás pozveme na Vladimira 518 do klubu Fléda. Další brněnský klubu Perpetuum  pořádá party Bzz v rytmu minimalu. Liberecký Experimentnabízí pravé a nefalšované techno - na akci My name is techno zahraje Kowalski a třeba Daho. Ostravský Fabric bude oslavovat Halloween, koná se zde party WG Halloween s DJs Blast & DJ Bendy, DJ 121 a Dj Hlavkus. M Klub ve Valašském Meziříčí nabízí party, na které zahrají Electronic Bitches. Českokrumlovský City Lounge pořádá party We love house, kde zazní muzika vybíraná Südböhmische House Mafia a Michaelem C. Midi bar v Plzni vás zve na pořádnou dávku housu a party HOUSE fall in November, kde zahraje půvabná N*DEE.

Sobota

A znovu klub Storm, v sobotu se sem chystá John B! Zcela jiný typ muziky zazní v klubu Galaxy Hrdly , zde bude úřadovat třeba Enrico na noci Studia 54! Máte rádi DJ Tomcrafta? Oslavte s ním v klubu MECCA jeho dvacetileté působení na party 20 Years of TomCraft. Brněnská Fléda vám nabízí techno na party Quattro: Anniversary. Znojemský klub GoGo uvítá fanoušky hip hopu, koncertovat bude Marpo.

Neděle

Po prokaleném víkendu se bude jistě hodit fajn koncert, co třeba Tegan a Sara v Roxy?

Připravila: mia

Poslední komentáře