Zpět

Party tip na týden 9.4.2012 - 15.4.2012



Tak co, nejste přejedeni beránka, vajec a nádivky? Pokud budete mít po pořádné pomlázce a nedělním kalení chuť a energii někam vyrazit, možností je mnoho! Zahraničních hostů příští týden příliš nedorazí, jmenujme hlavně Roberta Babicze, který zahraje v Roxy.

Pondělí

Pokud se chcete po pondělním volnu jít někam ještě poveselit, vyrazte třeba do Roxy, kde na Free Mondays zahraje mimo jiné Pat Heart nebo třeba Roman Rai. Pokud jste měli přes velikonoce málo alkoholu, zajděte do klubu ON, kde získáte dva drinky za cenu jednoho! Na již tradiční akci LET´S GET WASTED! můžete dorazit do klubu Yes! Připomínáme, že získáte drinky za speciální ceny a k tanci vám zahrají rezidenti. Hip hop se bude hrát v Chapeau na akci Urban Killerz, kde za gramci stane zlínský DJ Fatte. Na brněnskou Flédu si můžete zajít na drumandbass na Free DNB, kde zahrají dýdžejové DOWNSET, CHECKMATE, HRR.NEC, CASPER a WIIT.

Úterý

Do oblíbeného klubu v centru Prahy M1 Lounge můžete zajít v úterý na Russian Night, zahraje DJ BELIZE a host z Ruska. Hrát se tedy bude rnb a jiné jemně taneční rytmy. Pokud se budete chtít i v úterý podívat do útulného klubu v centru města, kde můžete sedět v pohodlných boxících a zatančit si na pěkném parketě a to třeba i ve všední den dlouho do noci, pak skočte do Loungebaru. Pokud dojdete do osmi, můžete si dát jakýkoliv koktejl jen za 59 korun! Byli jste již někdy v příjemném brněnském klubu mju:z? V úterý sem můžete zajít na akci What Happened ?! vol. 7, kde se bude hrát dubstep, drumandbass a electro.

Středa

Do Paláce Akropolis, tedy do divadelního baru můžete zajít na akci, kde hraje DJ Bazooka Joe ze soundsystému Circus Alien. Hiphop bude znít v M1 Lounge, kde bude hrát na Spin it třeba DJ Jorgos. Do plzeňského Anděl Cafe můžete zajít na zajímavý koncert, na kterém vystoupí skupina LUNO, kterou můžeme považovat za nástupní kapelu po Khoibě. V dalším plzeňském klubu PH+ se bude hrát na akci Wicked Wednesday hiphop, zahraje dýdžej Drake. Ve frýdeckomísteckém klubu Stoun se koná akce Stoundrum, na které bude ke slyšení a pro tančení hrát drumandbass. V libereckém S klubu se koná akce s Becherovkou Lemon - Lemond_Light Up The Party. Zažijete panáky za super ceny, skvělou muziku a můžete soutěžit třeba o iPod!

Čtvrtek

Pokud budete mít ve čtvrtek chuť na house, zajděte si do stylového klubu na lodi - na Bukanýra! Atmosféra je zde vždy zaručena a tentokrát bude hrát na akci Houm ekšn například DJ Jindra. Na osmdesátky, devadesátky, rnb a housík můžete tančít na akci CyberDisco v klubu Černá ovce, zahrají dýdžejové Rocco di Sharpez, Dr.J. a Future George. Ve čtvrtek se bude v brněnském Perpetuu hrát pěkně od podlahy - na techno noci Maximal zahrají dýdžejové Scorn, Nelo, Nois, Alexx a Dave Legato.

Pátek

A máme zde pátek třináctého! Nevěřte na pověry a běžte se pobavit, nabídka klubů je opravdu bohatá! V Praze zajděte například do Roxy na grime akci Disorder, vystupovat budou totiž přední hvězdy tohoto žánru - DJ Logan Sama, MC Marger a Lil Nasty, z našich  pak Smack. Do atomového krytu, tedy klubu Cover Place zajděte na DnB Clash. Na pátek 13. odkazuje i akce Friday 13th v klubu Insomnia, na které se vstup neplatí a zahraje DJ Fousch. Táborský klub Kotnov zve na akci Style Fight, na které se bude hrát do trance - zahrají MICHAEL BURIAN a DÁŘA. V brněnském Favále na akci TRUESCHOOL vol.7: UNDERGROUND HIP HOP SESSION vystoupí po osmi letech kapela DEFUCKTO! Těšit se tedy můžete na skutečně undergroundový hiphop!

Sobota

V sobotu nabízí klub Yes! akci FUTURE IS NOW, na které vystoupí francouzský dýdžej Superdrums. Hrát se bude minimal a techno. SOULTRAIN WEEKENDER je tradiční akce v rytmu hiphopu, která se koná v Radosti FX. Tentokrát s dýdžejem BIG JAY  a MC RICO. Připomenout vám také musíme koncert Time Switch - jde o kapelu, kde zpívá Miranda z kapely N.O.H.A a je to prý pěkně taneční! Na koncert můžete zajít do Rock cafe. Klub Duku Duku v Moravské Třebové slaví Dvanácté narozeniny. Popřejí dýdžejové Shirak, Maty a Juri. Jaroměřský klub Bastion XXXV nabízí jungle na akci Jungle vibration 9. V klubu Event v Hradci Králové se bude hrát pouze z vinylů - koná se zde totiž RETRO DISCO VINYL ONLY.

Neděle

A co v neděli s načatým večerem? Zajděte třeba do klubu M1 Lounge na SPECIAL SHISHA NIGHT. Na nedělní večer při Electroswingu CROSS´N´ART - ELECTROSWING FEVER láká klub Cross. A i tento den vás uvíte klub Loungebar, kde si můžete i v centru města objednat drinky za prima ceny.

Připravila: mia

Poslední komentáře