Zpět

Párty tip na týden 18.5. - 24.5.



Dusky nebo Tantrum Desire? V pátek budete mít celkem těžké rozhodování, na výběr jsou totiž tyto dvě hvězdy. A kam vás ještě pozveme? 

Pondělí

V pondělí můžete zajít třeba na Free Mondays, po desáté to rozjede třeba Chris Sadler a spol. V Paláci Akropolis bude koncertovat v rámci Music Infinity britské trio Origamibiro a z našich třeba Floex. 

Úterý

Do Crossu se můžete v úterý vypravit na akci Reggae meets punk, hraje Lester Jackman /TT/ & Kader Denednia /FR/ & Fusion Eichler Trio live. V Chapeau Rouge můžete navštívit Partilicious s DJLuMichelle a dalšími. 

Středa

V Akropoli se uskuteční koncert Princess Chelsea, V Lucerna Music Baru vystoupí Indy a Wich. Ve Stormu proběhnou jako vždy DNB Wednights, tentokrát vás potěší REPROSPEKT dnb prague crew. 

Čtvrtek

V Radosti se jako každý čtvrtek uskuteční FX Bounce, tentokrát s hostem DJ Koegeee ze Swerve selektah. Princess Chelsea tentokrát zahraje na brněnské Flédě. 

Pátek

Ve Stormu vystoupí Tantrum Desire, v Roxy zase Dusky. Na Flédě vystoupí na party Vendeta Hugh Hardie. V brněnském klubu 7.nebe zahraje DJ Wich. Party Castle Of Trance III proběhne v táborském klubu Kotnov. Mostecký klub Kahan pořádá party Carribean Night. Dva hosty ze zahraničí přivítají na party Future Disco ve zlínském Blocku 12, Arturo Legorreta z Mexika a Kirill Astra z Ruska. V jihlavském klubu Soul vystoupí kluci ze Skyline jako DJs, Hiffi a Jacob

Sobota

Do klubu Storm můžete zajít na Jamese Coolea. Klub Magnum zve na Bpm Wars Warm up. Hraje Sebastian Deluca a další. Pardubický Gimlet pořádá EDM Vibes, hraje Djane Mejsi. Jihlavský klub Planet pořádá Mexiko Tequila Night, kde hraje Andy Road a další. Enrico a Chris Sadler hrají v mosteckém klubu Neprakta na Mácháč Club Tour

Neděle

V neděli můžete tančit na Dr.Karym v Akropoli.

Připravila: mia 

Poslední komentáře