Zpět

Party tip na týden 19.3.2012 - 25.3.2012



Jak se vám líbil právě uplynulý prosluněný víkend? Také jste dostali spoustu chuti do života a také do kalení? To je dobře, protože akcí se chystá více než dost! Čeká nás také několik akcí se zahraničními hvězdami a na své si přijdou fanoušci různých žánrů. Tak zápisníky do ruky a pojďme na to!

Pondělí

Pondělí rovná se klasice, kterou jsou Free Mondays v Roxy. Tentokrát je tato párty oficiálním warm upem před akcí GTFCKD DJs Marathon, na kterou se můžeme těšit až další víkend. V pondělí v Roxy zahrají DJ Schwa a Nightphunk DJs - Lucas Hulan & Lumiere. Na FREESTYLE MONDAYS si můžete zajít do Chapeau Rouge, kde se představí DJ Shock'o a DJ Phlegmatic, znít tedy bude hip hop. Na brněnské Flédě si tentokrát přijdou na své fanoušci drumandbass, koná se zde Free DNB Monday. Zahrají dýdžejové SPOOL, HRR.NEC, CHECKMATE a PANZER, začíná se už od ve 20 hodin! Další oblíbený brněnský klub Perpetuum nabízí Monday Vibes s DJ Tuffghan.di a JahnaI, takže se zde můžete vrtět do rytmu reggae.

Úterý

Na dubstep a hiphop se můžete těšit v úterý v Chapeau Rouge, kde na akci Urban Killerz roztočí desky DJ Fatte a DJ Zerwox. V klubu Shadow Azyl, bývalém klubu Punto Azul, se koná akce Azyl Meeting s dýdžeji Faith in Sound DJs - Lukkast a elkas. V klubu Cross se bude v úterý hrát drumandbass, koná se zde DNB night s Drumbassterds crew a Spontal Sound Crew. Zajímavou směsici stylů - dnb, electro, ale také breakbeat nabízí na akci ELECTROBEAT THEATRE frýdecký klub Stoun. Olomoucký klub 15 minut slaví narozeniny! Takže se jistě bude oslavovat až do rána.

Středa

Ve středu si v pražském Ateliéru dali dostaveníčko všichni majitelé čtyřnohých chlupatých miláčků - koná se zde totiž Dogs Fasion Show. Klub Lisboa nabízí ve středu Dance Floor Party s dýdžejem Milano. V klubovně 2.patro zahraje DJ Strýček Míša, kterého můžete znát z Rádia 1. Ve středu se bude v Plzni konat jistě velmi našláplý koncert. Koncertovat zde totiž v klubu Pod lampou budou Skyline. Jako předskokana můžete objevit electro-trip hopovou skupinu Million Dollars. Ostravský klub T2 nabízí možnost si zaskákat na párty T2_BASS vol.5 s dýdžejem Cortezzem. Na trochu toho středečního drumandbassu si mohou zajít Brňáci na DnB NIGHT do Perpetua.

Čtvrtek

Pokud budete mít už ve čtvrtek chuť na něco tvrdšího, pak skočte do klubu Yes! Na akci YES PAPA TEKNO! jistě žádná diskotéka nezazní! Zahrají dýdžejové Mat Weasel Buster, Keygen Kaotic, Suburbass, Dave.LXR, Dr.Looney, Sherpa a MSD. Vstupné je pouhou padesátikorunu! V Radosti FX je čtvrtek tradičně zasvěcen hiphopu, tentokrát se zde koná párty FX BOUNCE! MARCH GODZILLA, na které budou tracky pouštět DJ Kwé a Jorgos. Brněnské Perpetuum slibuje pořádné techno na akci Maximal. Tentokrát zahrajíDJ KAISERSOZE, Majkymajk, Pedro, Nois a Upgrade. V Příbrami mají tento večer šanci všichni ti, kdo ještě neviděli skutečně unikátní společný koncert Monkey Business a PSH. V kulturním domě se totiž koná další zastávka společného turné.

Pátek

Hurááá, pátek je zde, věřme, že bude podobně teplý jako ten minulý, takže z příjemné zahrádky rychle večer do klubu, než se ochladí! Až z berlínského klubu Tresor zavítá do klubu Yes! dýdžej Dave Tarrida, spolu s ním se o pořádný techno nářez postarají dýdžejové Pavel Krejdl, Quickie, Subgate vs DJ Schwing, Reznyk a Kluba. Party Clash v Chapeau Rouge slibuje pobavení pro všechny, zahrají například The Killers Rabbits, Dubsteblog DJs a The Fakes, kalit se bude na všech podlažích! Klub Cover Place nabízí párty Papapidou,GAY party GLB. Táborský klub Kotnov uvádí akci Fresh Sounds s dýdžejem Alexem a Dave Legato. Jihlavský klub Ultima nabízí skvělý drumandbass, na akci Bas night fever - T2B totiž zahraje třeba Suki, ale také Wash! a Technical. Tech house vám bude vyhrávat k tanci v klubu DJLAB music bar, kde na akci 100% TECH HOUSE zahrají DJ W Bwoy, Dejmon, Houba a Ian Kita.

Sobota

Dnes tolik moderní dubstep zazní v sobotu v Roxy. Akce Beatcase bude hostit mladíčka Rustieho, kterého doprovodí například Smack. V klubu Insomnia se koná akce pro všechny šílence milující jackass - zajít sem můžete na HARDCORE PARTY s JACKASS PRAHA, o hudební doprovod se postará dýdžej Bruklyn. Klubík Loungebar na Karlově náměstí nabízí party Mafie. Propojení muziky a vizuálního umění slibuje Meetfactory na akci Lunchmeat festival. Stěžujete si, že pravý psytrance prakticky není ke slyšení? V sobotu se bude hrát v libereckém klubu Experiment na Local Travelling. Hrát budou Ondrej Psyla, Newteck a Dwaid. Rakouský dýdžej Dave Tarrida z labelu Tresor se v sobotu přesune do Brna na Flédu na party Quattro. Spolu s ním zahrají ještě EccoRox, Quickie, Ivka a Peter Pea. V pardubickém Gimletu spustí hvězda upliftingu - LayDee Jane.

Neděle

Takže jsme se bez zranění a ztráty kytičky dostali na konec týdne a to je třeba oslavit, ne? V neděli většinou můžete čekat spíše vyklidněnější muziku, výjimkou bude možná Chapeau Rouge, kde bude tuto neděli hrát dýdžej Tráva na akci DEEP UP! Každý den a neděle není výjimkou, můžete kalit i v divadelním baru Paláce Akropolis. Tentokrát na ROCCAFLEX SOUND DJs and SUNDAY DUBWISE DJs. V Alibi vás pak čeká BEST PARTY EVER - CUATRO MUCHACHAS AND FUUUUULLLL HOOOOOUSSSEEEEEE!!!!. Což zní na neděli velmi zajímavě, nemyslíte?

Připravila: mia

Poslední komentáře