Zpět

Párty tip na týden 17.9. -24.9.



V České republice zavládlo něco dosud nevídaného - prohibice a do odvolání se tedy musíme vzdát prima koktejlů a panáků, ale věříme, že vás to od návštěvy party neodradí! Zbývá ale skvělé české víno a pivo, takže se jistě nic neděje! Navíc příští týden přináší dozajista zajímavý program, třeba v Roxy budou celý víkend hrát hvězdy z labelu Hospitality a návštěvnost bude jistě velká, prohibice neprohibice!

Pondělí

V pondělí se konají jako vždy Free Mondays v Roxy, kde živě shlédnete Kung-Fu Girlz & Just For Being a poté můžete pařit na dýdžeje Lucas Hulan, Lumiera a CJ Brauna. V klubu ON bude na akci Every Monday DJ Pete Kay Music Friends v pondělí úřadovat DJ Pete Kay, takže se dočkáte pestré směsice hitovek. Pondělky zdarma jsou zasvěceny v brněnské Flédě drumandbassu, koná se zde Free DNB Monday, kde tentokrát zahrají HRR.NEC, NIKISHA (Frenbass crew), CASPER a ZAION.

Úterý

Pokud budete mít chuť na tanec v úterý, zajděte si do Duplexu na Musique Divine. Mělo by panovat ještě překrásné počasí, takže chladivé pivo na zdejší krásné terase bude jistě vhod! V Infinity na Praze 3 proběhne Lounge Selection, hrát se tedy bude spíše k poslechu. Útulný klub Shadow Azyl pořádá akci Passive Agressive, kde bude hrát dýdžej Synaptik. Pořádně veselo bude zcela jistě v Crossu, koná se zde Total Balkan, kde zahraje také tolik talentovaný Mikkim a také třeba živý trumeptista. Těšit se můžete na skvělou taneční muziku s prvky balkánské hudby. Na Flédě se koná studentská párty Munie Clubs Party, která začíná už odpoledním workshopem Masarykovy univerzity.

Středa

Každou středu můžete zajít do klubu Lávka na party Good Vibration a dýdžeje Scarface. Pokud se nemůžete dočkat festivalu Let it Roll, zajděte dnes do Matrixu, kde se koná warm up na tuto akci a kde hraje dj Bifidus Aktiv, což je záruka kvalitního drumandbassu. Klub M11 bude tento den oslavovat 10. výročí vzniku a bude se jistě slavit velmi bujaře, hraje třeba dj Koogee. Kalit se bude i na jihu. V klubu Paradox si můžete zajít na dýdžeje Marotha a v klubu Street Beat bude na akci Housing hrát DJ E2rd Traumaxowski.

Čtvrtek

Ve čtvrtek vás pozveme na koncert do Akropole - koncertuje zde Chapelier Fou a před tím je možné zúčastnit se zdarma workshopu. Pokud budete chtít skákat na techno, je jasná cesta do klubu Yes! na Yes papa Tekno. Klubík Abstract s útulnou atmosférou nabízí akci Visionz. Do Toasteru můžete zajít na akci Penthouse, kde hraje více jak desítka dýdžejů. Brněnské staré dobré Mersey pořádá akci Oldies Party .

Pátek

V pátek se akcí koná skutečně hodně, takže rychle na to! Začneme pochopitelně v Roxy - zde se koná dvoudenní party labelu Hospitality, kde budou hrát jména jako High Contrast, Nu:tone a další a další... Do Radosti vás pozveme na party REVOLTA start TOUR 2012, což je party k vydání desky.  Po delší době se klásí klub 2.patro s akcí Boogie Down Nite! Hraje dýdžej Lucky Boy. Klub Soul v Jihlavě nabízí dýdžeje Trávu na party Move It! Pokud se těšíte na Apokalypsu, zajděte na warm up do brněnského Perpetua. Hraje Joseph Capriati. Další brněnský klub Fléda bude tento den hrát drumandbass, koná se zde Vendeta, na které se za mixák postaví třeba Undergang z Francie. Tento styl bude znít i v olomouckém klubu Metro, kde se koná Opening season se shadowbox djs. Techno se bude hrát na party MOONLIGHTING BDAY EDITION v klubu Experiment v Liberci, kde bude mixovat třeba Kaisersoze.

Sobota

I sobota je na akce značně bohatá! Do příjemného klubu Retro vás zce DJ Franc Lucas. V klubu Mecca se představí  dýdžejové Studia 54. Olomoucký klub 15 minut zve na techno a akci BORN 2B LIVE ... Techno is BACK! Club Depo pořádá akci Break-TeKK by KumaToX sound system, dýdžejové budou hrát tekno, dnb a breakbeat. Inteligentní dnb nabízí klub Pohoda v Sedlčanech, kde odehraje svůj set Forbidden Society. Klub Božák v Teplicích pořádá noc plnou dnb JUNGLEmeets. Warm up na Trancefusion se koná v klubu Event v Hradci Králové. GIMLET v Pardubicích se chlubí akcí měsíce - je to party Made in the UK s dýdžeji Filthy Funk Funk z Británie.

Neděle

A je tu neděle! Pokud vás neopustila chuť tancovat, skočte do klubu Pekelnej bar (který mimochodem tento týden slaví jubileum) na Sunday Night Fever.

Připravila: mia

Poslední komentáře